Visitekaartjes

Zorg zelf voor je eigen visitekaartjes maken via Drukwerkdeal.nl, zodat je jouw gegevens op representatieve wijze kan achterlaten bij contacten. Wanneer je werkzaam bent als ondernemer, dan hebben jij en eventuele medewerkers een visitekaartje nodig om uit te delen. Ondanks alle technologische communicatiemogelijkheden is dit nog steeds een veelgebruikt product. Al is het maar om een contact te laten zien wie je representeert en waar je voor staat. Mochten zij jouw diensten gauw nodig hebben, dan hebben zij jouw gegevens gereed. Het uitdelen van een visitekaartje staat tenslotte netter dan verbaal de website van een organisatie doorgeven. Wel is het handig het adres van de website af te laten drukken bij de visitekaartjes maken. Daarvoor is het belangrijk dat je de juiste bedrukking selecteert, waarmee jouw informatie duidelijk zichtbaar wordt weergegeven. Voor het visitekaartjes maken zijn zowel de PMS-kleuren als de full color mogelijk. Daarbij wordt de 4/4 dubbelzijdige full color het meeste aanbevolen. Met 4/4 full color wordt het gebruik van de vier kleuren cyaan, magenta, yellow en key (zwart) bedoeld. Deze combinatie wordt ook wel kortweg aangegeven als CMYK. De PMS-techniek, de afkorting voor Pantone Matching System, wordt meestal toegepast voor drukwerk met weinig kleuren. Wanneer je jouw visitekaartje eenvoudig houdt, dan kan je met de PMS-techniek al een mooi resultaat krijgen.

Visitekaartjes maken met de gepaste uitstraling

Bij de selectie voor de visitekaartjes maken kom je erachter dat niet alle opties met elkaar te combineren zijn. Wanneer je het standaard formaat kiest van houtvrij dubbelzijdig sulfaatkarton, dan komen PMS-kleuren te vervallen. Dit materiaal kan alleen bedrukt worden met enkelzijdig en dubbelzijdig full color. Het systeem van Drukwerkdeal.nl doet al de selectie voor jou, zodat je niet kenmerken met elkaar combineert die niet samen kunnen. Visitekaartjes maken wordt op deze manier voor iedereen eenvoudiger. Je hoeft niet eens kennis te hebben van de drukwerktechnieken, maar dit kan uiteraard wel helpen. Mocht je willen weten wat de opties inhouden of de verschillende papiersoorten, dan kan je de toelichting lezen via de info-knop. De woorden zullen je niet meteen iets zeggen, maar de toelichting geeft al veel weg over het uiteindelijke resultaat van de visitekaartjes maken. Heb jij de voorkeur voor een stevige papiersoort, dan is de houtvrije sulfaatkarton geschikt. Straal jij liever exclusiviteit en luxe uit, dan kan je de vergé-materialen kiezen. De vergé is een crèmekleurige materiaalsoort met een luxe en natuurlijke uitstraling en zelfs voorzien van horizontale lijnen die als een watermerk in het papier zijn verwerkt. Deze is verkrijgbaar in de variaties naturel en wit.

Zorg voor de juiste aanlevering

Bij drukwerkdeal.nl kan je van begin tot eind zelf visitekaartjes maken. Zelfs het ontwerpen is mogelijk met de ontwerptool die zij op de website beschikbaar stellen. Heb je zelf al bestanden gereed, dan kan je deze meesturen in combinatie met de opgegeven kenmerken. Wel vraagt Drukwerkdeal.nl of je de bestanden op de juiste wijze wilt toesturen. Dit kan je allemaal nalezen in de informatiesheet voor de volgende varianten:

  • Visitekaartjes
  • Cold foil
  • Spot UV
  • PVC transparante-wit

Het handigste is deze eerst door te lezen voordat je verder gaat met de kenmerken. Mochten je bestanden nog aangepast moeten worden, dan kan je dit nog doen. Verder is de informatiesheet al een goede voorbereiding op de rest van de vormgeving, omdat hier al wordt gewezen op de bedrukking. Als je er toch niet uitkomt, dan kan je de vragen stellen aan de specialist van Drukwerkdeal.nl. Die zijn bereikbaar via de chat en telefonisch. Dit geldt niet alleen voor het visitekaartjes maken of de vormgeving, maar ook voor de verdere procedure van jouw bestelling. Hoewel je veel zelf kan doen, staat Drukwerkdeal.nl graag klaar voor de klanten