Volg een sollicitatietraining in Rotterdam en ga voor je droombaan

Het is best een uitdaging om de baan van je dromen te vinden. En als je die al vindt, hoe zorg je er dan voor dat je die baan ook daadwerkelijk krijgt? Gelukkig heb ik een tip voor iedereen die een nieuwe baan zoekt, namelijk een sollicitatietraining in Rotterdam en omgeving volgen. Ik was al een tijdje op zoek naar een nieuwe baan, maar dat is best lastig. Hoe zorg je ervoor dat je op een positieve manier opvalt? Hoe maak je een goede eerste indruk en blijf je jezelf? En hoe onderscheid je jezelf van al die andere kandidaten? Dat zijn nogal wat vragen en deze spookten al een tijdje door mijn hoofd. Eerder dacht ik dat een sollicitatietraining in Rotterdam niets voor mij zou zijn omdat ik al vaker een sollicitatie heb gedaan. Maar op een gegeven moment merkte ik dat mijn motivatie ver te zoeken was. Elke keer liep het net niet lekker, had ik niet het gevoel dat ik al mijn positieve punten goed had gepresenteerd. Ik wilde zo goed mogelijk voor de dag komen en toen kwam een vriendin met de tip om een sollicitatietraining in Rotterdam te volgen.

Ga voor een sollicitatietraining in Rotterdam naar Paric Werkt

Een vriendin had al eens een sollicitatietraining in Rotterdam gevolgd waar ze zeer tevreden over was, dus ik besloot me ook te verdiepen in dit bedrijf. Het bleek om Paric Werkt te gaan. Ik heb eerst een bezoek gebracht aan de website http://www.paric.nl/www.paricwerkt.nl/sollicitatietraining-rotterdam.html om erachter te komen wat er wordt aangeboden omtrent sollicitatietrainingen in Rotterdam. De inhoud op de site sprak me gelijk aan, vooral door de persoonlijke benadering. Daarom heb ik gelijk contact opgenomen om te kijken wat voor mij goed was qua sollicitatietraining in Rotterdam. Het leuke is dat Paric Werkt van alles en nog wat voor je kan doen:

  • Advies
  • Workshop
  • Training

Dat merkte ik gelijk toen ik voor een gesprek naar Paric Werkt ging. Je voelt je gelijk op je gemak en ze stelt de juiste vragen. Valentina Paric weet precies hoe ze het moet aanpakken en zorgt ervoor dat ze de hulp biedt die het beste is voor jou. Het voelde allemaal goed voor mij dus ik besloot me bij Paric op te geven voor de sollicitatietraining in Rotterdam. En ik ben heel erg blij dat ik die stap heb genomen.

Ga weer vol goede moed solliciteren

Het is echt ontzettend waardevol om deze sollicitatietraining in Rotterdam te volgen. Al is het alleen maar omdat je weer een positieve boost krijgt, ik kreeg echt weer zin om brieven te schrijven en op gesprek te gaan. Daarnaast krijg je echt zeer waardevolle tips en tools mee om te werken. Dat kunnen hele kleine dingen zijn, maar die zijn wel essentieel en als je al meerdere gesprekken hebt gehad, vergeet je de basis een beetje. Daarom is het voor mij echt van grote waarde geweest. Ik ging er weer vol goede moed tegenaan en ik voelde echt dat ik veel in huis had en het ook kon laten zien. Dat zelfvertrouwen heeft me enorm geholpen. Dus als je momenteel werk zoekt, of je zit in een re-integratietraject bijvoorbeeld, dan zou ik zeker contact opnemen met Paric. Zij kan je zeker bijstaan en de juiste handvatten geven om die droombaan te bemachtigen. Ik heb inmiddels een baan waar ik ontzettend blij mee ben en dat heb ik echt aan de hulp van Paric Werkt te danken. Het is zo fijn om weer werk te hebben waar je blij mee bent, daar ben ik Paric eeuwig dankbaar voor.