Voor lichtstraten moet u bij Ter Huurne zijn

terhuurnebv - lichtstratenTer Huurne is hét bedrijf waar u terecht kunt voor het laten plaatsen van prachtige lichtstraten. Op de website ziet u al tal van voorbeelden. Natuurlijk is het logisch dat u een lichtstraat niet online kunt bestellen. Deze firma maakt het namelijk mogelijk om ze op maat aan u aan te bieden. Het is een goed idee om eens een afspraak te maken om de showroom te bezoeken. In deze showroom kunt u tal van lichtstraten met eigen ogen bewonderen, terwijl u tegelijkertijd al uw vragen kwijt kunt aan een adviseur. Neem voor een bezoek aan de showroom een schets mee van uw woning en waar de lichtstraat moet gaan komen. Een adviseur weet vervolgens goed wat voor soort het beste zou passen voor uw woning. U kunt hier ook terecht voor:

  • Tuinkamers
  • Balkonbeglazing
  • Carports
  • windschermen

Het doel van lichtstraten

Een vriendin van mij heeft een paar jaar geleden alweer een uitbouw laten maken aan haar woning. Ze was woonachtig in een rijtjeswoning in een klein arbeidershuisje. Het was eigenlijk net wat te klein voor het gezin met 2 kinderen. Door een uitbouw te realiseren, heeft ze wel een deel van de toch al kleine tuin in moeten leveren, maar het resultaat mag er echt zijn. De uitbouw is prachtig geworden. Hier staat nu een mooie grote eettafel die tegelijkertijd als werktafel dient. Aan de achterzijde is het volledig van glas, wat al voor veel licht zorgt. Het is een relatief donker huis van zichzelf, dus ze hebben ervoor gekozen om een mooie lichtstraat te laten maken. Ik moet zeggen dat dit echt de juiste keuze is geweest. Zelfs in de winter op een regenachtige dag is deze ruimte rijk aan daglicht. Het heeft nog een belangrijk voordeel, namelijk dat ze ook nauwelijks de verwarming hoeven te gebruiken. Als de zon er even doorheen schijnt, dan warmt de ruimte gelijk al lekker op. Dat is natuurlijk ideaal, ook met het oog op de energierekening. Zo’n lichtstraat heeft dus eigenlijk alleen maar veel voordelen en is een perfecte keuze wanneer er niet de mogelijkheid bestaat om extra ramen aan de zijkant te plaatsen. Wilt u meer weten over lichtstraten, dan kunt u het beste even kijken op de website Terhuurnebv.nl. Hier vindt u verduidelijkende informatie over lichtstraten, inclusief heldere foto’s van mogelijke lichtstraten. Deze firma heeft een eigen fabriek waar ze lichtstraten kunnen maken in veel verschillende ontwerpen. Bent u trouwens bang dat het door het plaatsen van lichtstraten in de zomer enorm warm wordt, dan kunt u ook kiezen voor zonwerende glazen. Een hagelbui of een afvallende tak kan het glas trouwens ook prima verdragen, aangezien  lichtstraten standaard gemaakt zijn van kwalitatief hoog veiligheidsglas. Het is amper voor te stellen wat lichtstraten kunnen doen met bijvoorbeeld uw huiskamer. Het zal een plek gaan worden waar u nog liever wilt zijn.

Maak een afspraak

Zoekt u trouwens nog naar een bedrijf die een serre voor u kan realiseren, ook dan bent u bij Ter Huurne aan het juiste adres. En wilt u op een mooie dag lekker uit de wind kunnen zitten, dan is Ter Huurne ook dé firma waar u moet zijn. Ze leveren namelijk ook windschermen, waardoor u lekker uit de wind kunt genieten van uw tuin. Nooit meer last van een akelige windvlaag, waardoor alles wegwaait. Bezoek de website om te zien wat deze firma voor u kan betekenen. Op de website vindt u ook de gegevens van deze firma om contact op te kunnen nemen. Doe dit vooral wanneer u vragen heeft of een afspraak maken wilt.