Voor welke snelroldeuren ga jij?

Het is als bedrijf soms onvermijdbaar dat je een bepaalde soort deuren nodig hebt. Er zijn genoeg bedrijven die aan speciale eisen moeten voldoen wanneer het op de werkvloer aankomt en een goede deur kan daarbij helpen. Denk bijvoorbeeld aan:

  • Snelroldeuren
  • Overheaddeuren
  • Strokengordijnen

Als je als consument door een bepaalde bedrijfsruimte loopt dan denk je er vaak niet eens over na waarom er voor bepaalde deuren gekozen worden, maar dit is wel degelijk een belangrijke beslissing en dat weten de bedrijven zelf. Heb jij als eigenaar van een dusdanig bedrijf nieuwe deuren nodig die aan speciale eisen moeten voldoen? Dan ben je bij www.labex.nl aan het juiste adres. Niet alleen hebben ze hier de soorten deuren die we al eerder opsomden, je kunt hier ook terecht voor veel andere soorten deuren. Heb jij bijvoorbeeld snelroldeuren nodig? Dan kun je dit hier bestellen en de service van Labex BV gaat verder dan. Het bestellen van de snelroldeuren is eenvoudig en snel en je kunt dan meteen gebruik maken van de service om deze te laten monteren op de plek waar jij ze wilt hebben. Een goede montage is bij speciale deuren, zoals de snelroldeuren, van zeer groot belang. Wanneer dit namelijk niet op de juiste wijze gebeurd is de kans groot dat er schade ontstaat of dat de deuren niet optimaal zullen functioneren. Kies er dus voor om deze door een professional te laten monteren en voorkom problemen op een later moment.

De service bij de snelroldeuren

Het kan natuurlijk altijd gebeuren dat er iets mis gaat binnen het bedrijf en dat dit effect heeft op de snelroldeuren die jij hebt laten monteren. Je hebt bijvoorbeeld een storing waardoor de snelroldeuren niet meer open of dicht kunnen gaan. Dit is een zeer vervelende situatie. Zeker om dat dit soort deur vaak geinstalleerd wordt in ruimtes waar een bepaalde temperatuur van belang is voor de producten die daar bewaard worden. Het is dan ook belangrijk dat een storing zo snel mogelijk wordt opgelost. Dit geldt natuurlijk ook als er bijvoorbeeld schade aan de deur is komen te ontstaan. Is er bijvoorbeeld een heftruck tegenaan gereden? Dan zal je dit zeker kunnen merken aan de snelroldeuren. Doe hier zo snel mogelijk iets aan. Je hebt de deuren tenslotte niet voor niets gekocht en laten monteren. Er komt graag iemand van Labex BV bij je langs om de schade en/of storing te controleren en deze zo snel mogelijk op te lossen. Zo ondervind je er minimale gevolgen van.

Meer weten over de snelroldeuren

Wanneer de deuren op jouw bedrijfsvloer van een groot belang zijn dan maak je niet zomaar een bepaalde keuze. Je wilt hier goed over nadenken en het liefst wat meer informatie hebben. Wat gebeurt er bijvoorbeeld als iemand niet snel genoeg door de snelroldeuren heen loopt met goederen? Kunnen deze dan beschadigd worden? Zul je dit merken aan de deur? Dit zijn belangrijke vragen. Gelukkig zijn de snelroldeuren van Labex BV zo in elkaar gezet dat wanneer deze geblokkeerd wordt door een object of persoon de deur automatisch afremt of helemaal stopt. Dit wordt gedaan door een lichtgordijn. De deur stopt dus zonder contact te maken. Je kunt er dus op vertrouwen dat het helemaal veilig is voor jou en je medewerkers. Gaat er toch iets mis? Komt er bijvoorbeeld een voorwerp vast te zitten onder de deur? Geen punt! Door het soft-edge profiel heb je hier amper schade van en de deur zal nog prima blijven werken. Bestel de deuren van jouw keuze vandaag dus nog!