Waar kan je een sleutelhanger goedkoop laten bedrukken?

Met mijn bedrijf sta ik regelmatig op beurzen en dan geven wij altijd een paar kleine cadeautjes weg aan onze bezoekers. Mensen die beurzen bezoeken, gaan vaak langs bij meerdere stands en het is soms lastig om je als bedrijf te onderscheiden van andere bedrijven. Wij zien dat veel bezoekers geïnteresseerd zijn in wat wij voor ze kunnen doen, maar weten dat verschillende concurrenten een vergelijkbare dienst aanbieden. Door een aantal kleine cadeautjes te geven, hopen wij dat de bezoekers ons achteraf nog kunnen herinneren. Deze keer wilde ik graag bij een bedrijf een sleutelhanger goedkoop laten bedrukken met het logo van mijn bedrijf en zocht naar mogelijkheden waar ik dit het beste kon doen. Ik vond de website dereklameshop.nl en zag dat dit bedrijf een zeer groot aanbod heeft aan promotieproducten, bij hun kon ik een mooie sleutelhanger kopen en de producten direct laten bedrukken. Wij gaan met het bedrijf al een aantal jaar naar beurzen en dit is voor ons een goede manier om nieuwe klanten te benaderen. Wij krijgen veel nieuwe klanten door reclame te maken voor de website, maar wij bereiken niet iedereen op deze manier. Veel potentiële klanten bezoeken beurzen en wij merken achteraf altijd een goede stijging in onze omzet. Deze keer wilde ik graag een sleutelhanger goedkoop bestellen en laten bedrukken, zodat wij de sleutelhanger aan bezoekers van onze stand kunnen geven. Veel bezoekers vinden het fijn om een klein presentje te krijgen en wij geven altijd een aantal artikelen weg. Op beurzen zijn vaak ook veel van onze concurrenten aanwezig en het is soms lastig om de naam van een bedrijf te herinneren. Door iets weg te geven, kunnen bezoekers thuis nog een keer ons logo zien en komen zij sneller bij ons terug. Promotieartikelen hoeven vaak niet duur te zijn en ik wilde graag een sleutelhanger goedkoop laten bedrukken en aanschaffen. 

Een sleutelhanger goedkoop gekocht bij dereklameshop.nl

Ik ging op zoek naar bedrijven waar ik een sleutelhanger goedkoop kon aanschaffen en vond toen onder andere de website dereklameshop.nl. Ik was direct onder de indruk van het zeer grote assortiment op deze website en de goede prijzen. Ik vond verschillende leuke sleutelhangers en vond eentje zeer geschikt voor onze klanten. Via de website kon ik gemakkelijk een bestand met het logo opsturen. Via deze website kon ik de sleutelhanger goedkoop laten bedrukken en aanschaffen en ik kreeg zelfs een mooie korting door grotere aantallen te bestellen.

Zeer leuke reacties op de cadeautjes

Ongeveer twee weken later kwamen de sleutelhangers binnen en wij waren erg blij met het resultaat. Wij hadden de verschillende cadeautjes bij een aantal bedrijven gekocht, maar willen nu vaker bij dereklameshop.nl producten kopen. Vorige week stonden wij weer op een beurs en gaven de cadeautjes weg aan de bezoekers. Wij ontvingen veel leuke reacties, voornamelijk over de sleutelhangers, daarom raden wij dit bedrijf aan.

  • Wij konden bij dit bedrijf een sleutelhanger goedkoop kopen en laten bedrukken
  • Zij hebben een zeer groot assortiment aan promotieartikelen
  • Via de website kon ik gemakkelijk het logo opsturen
  • Wij kregen veel leuke reacties over de sleutelhangers