Waar kunt u een goede installatievloer kopen?

Wij hebben onlangs geïnvesteerd in nieuwe ict apparatuur voor ons bedrijf. Wij hebben de afgelopen jaren meerdere keren een grote storing in ons systeem gehad en dat heeft ons heel veel problemen opgeleverd dus wilden wij hier graag iets aan laten doen. Wij hebben toen bekeken wat de mogelijkheden waren om een goed systeem aan te schaffen en uiteindelijk hebben wij een bedrijf gevonden dat ons goed kon helpen. Wij moesten wel onze hele dataruimte opnieuw inrichten want in de oude ruimte zou de nieuwe apparatuur niet goed passen. Wij hebben daarom besloten om een installatievloer aan te laten leggen. Wanneer je namelijk een installatievloer kiest voor je dataruimte, dan kun je er zeker van zijn dat je data goed opgeslagen wordt en goed bewaard wordt. Wij hebben gekeken hoe wij een goede installatievloer konden laten aanleggen en wij hebben toen contact gezocht met allerlei bedrijven. Wij hebben gemerkt dat wanneer je spijkers met koppen wilt slaan, je het beste een keer met de mensen van Systemfloorechnics.nl rond de tafel kunt gaan zitten want deze mensen doen er echt alles aan om je zo goed mogelijk te helpen. Wij hebben uitgelegd wat wij graag wilden en wij hebben toen te horen gekregen dat zij ons heel goed aan een goede installatievloer zouden kunnen helpen. Dat was heel prettig om te horen en wij hebben daarom besloten om met deze mensen te gaan werken. Wij hebben hen toen een installatievloer laten aanleggen en wanneer u het resultaat zou zien, zou u moeten erkennen dat wij met vaklieden zijn gaan werken. Deze mensen hebben ons niet alleen heel snel kunnen helpen, maar ook nog eens heel goed kunnen helpen. Wij zijn daarom heel blij dat wij dit bedrijf gevonden hebben want ik denk niet dat wij elders beter geholpen hadden kunnen worden. Onze vloer ziet er perfect uit en hij voldoet ook aan al onze wensen. Wij zijn daarom uitermate blij met het feit dat wij dit bedrijf in de arm genomen hebben. Kijk daarom ook een keer op systemfloortechnics.nl wanneer u ook graag met dit bedrijf zou willen werken. 

Dit bedrijf kan een goede installatievloer voor u aanleggen 

Wanneer je een groot datacentrum bouwt, moet je deze voorzien van een goede installatievloer. Daarmee kun je namelijk zorgen dat je overzicht behoudt in je ruimte en dat je apparatuur optimaal kan werken. Wij merken dat wij heel veel baat hebben bij onze installatievloer en wij zijn daarom blij dat wij voor een dergelijke vloer gekozen hebben. 

Kijk ook even op de site

Mocht u ook graag een vloer voor uw datacentrum willen aanleggen, kijk dan even op de site van Systemfloortechnics.nl voor:

  • Meer informatie over de mogelijkheden van dit bedrijf
  • Foto’s van de vloeren die dit bedrijf voor u kan aanleggen 
  • Advies van een van de mensen van dit bedrijf 

U zult merken dat wanneer u dit bedrijf inschakelt, u altijd voor een heel goede prijs geholpen zult worden. De producten van dit bedrijf zijn heel goed en de service is in het algemeen ook hel erg goed. Wij raden systemfloortechnics.nl van harte aan!