Wat te doen als het tijd is voor een bedrijfsuitje in Twente?

twentskwartiertje - Bedrijfsuitjes twenteIedereen die werkzaam is op het kantoor moet er op den duur aan geloven, namelijk het jaarlijkse bedrijfsuitje. Soms kan dat vervelend zijn als het uitje tegenvalt. Daarom is het belangrijk dat je als planner een zo leuk mogelijk bedrijfsuitje in Twente verzorgt. Gelukkig is dit makkelijker dan je denkt, want via ’t Twents kwartiertje kun je de leukste bedrijfsuitjes plannen. Bedrijfsuitjes zijn noodzakelijk, want het is altijd goed om elkaar eens buiten de setting van het kantoor te zien. Mensen gedragen zich overal anders. Zo heeft iemand verschillende persoonlijkheden voor wanneer hij of zij in de buurt is van zijn partner, zijn familie, zijn vrienden en zijn collega’s. Maar wat de collega’s betreft is er ruimte voor variatie. Tijdens kantooruren moet je je professioneel gedragen, maar buiten kantooruren hoeft dat natuurlijk niet en dus kun je na je werk een andere kant van jezelf laten zien. Als je je collega’s echter nooit buiten het werk ziet, dan zie je dus niet meer dan de zakelijke kant van je collega’s. Zij zien op hun beurt natuurlijk ook niet veel meer dan jouw zakelijke kant. Met een bedrijfsuitje in Twente kun je daar verandering in brengen. Daarom is een bedrijfsuitje in Twente ook zo belangrijk, want tijdens een dergelijk uitje kun je eindelijk weer eens jezelf zijn. Maar zoals gezegd is het wel belangrijk dat het bedrijfsuitje in Twente een beetje leuk is. Bij ’t Twents Kwartiertje heb je veel verschillende opties. Hierbij kun je denken aan de volgende thema’s:

  • Jongens tegen de meisjes
  • Countryavond
  • Spookavond
  • Ik hou van Holland
  • Pub Quiz
  • Oud Hollands avond

Zoal je ziet lopen de thema’s uiteen. Dat betekent dat je als planner ook goed moet kijken naar het publiek waarvoor je een bedrijfsuitje in Twente plant. Zo hoef je natuurlijk geen oud Hollandse avond te plannen voor een stel twintigers. Maar voor een stel veertigers is een dergelijke avond natuurlijk dolle pret. Een pub quiz is leuk voor de mensen die een beetje hersenactiviteit wel waarderen. Voor degenen die liever gewoon lekker drinken en feesten onder het genot van veel lol en gelach is een jongens tegen de meisjes thema wellicht beter. Hoe het ook zij, je hebt verschillende mogelijkheden om er een topdag van te maken. Voor de andere thema’s kun je natuurlijk altijd even op de website kijken van twentskwartiertje.nl.

Maak het bedrijfsuitje in Twente gemakkelijk en kies voor een all-inclusive arrangement

Een feestje moet wel leuk blijven en dus is het voor de planner soms jammer als deze het drink en eet gedrag moet temperen tijdens het feest. Om het je zelf gemakkelijk te maken kun je kiezen voor een all-inclusive bedrijfsuitje in Twente. Op deze manier is alles van te voren precies vastgelegd. Zo betaal je in één keer van te voren voor het eten, drinken en de activiteit. Je loopt dan geen risico dat je nadien een flinke rekening krijgt omdat iedereen het enorm naar zijn zin had. Hoe meer de sfeer er immers in komt, des te langer duurt het bedrijfsuitje in Twente.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? Neem vandaag nog contact op en regel je bedrijfsuitje

Mocht je interesse hebben om het bedrijfsuitje in Twente te laten verzorgen door ’t Twents Kwartiertje, dan kun je contact opnemen met een medewerker via info@twentskwartiertje.nl. Mocht je vragen hebben, dan kun je ook via dit email adres je vragen stellen. Wil je direct reserveren, dan kun je natuurlijk ook altijd even bellen. Dan kun je direct bespreken wat de beste opties zijn en wat het beste past bij jouw groep.