We beschikken over vele druktechnieken

Bij vkprint.nl kunt u allerlei materialen van uw bedrijfslogo laten voorzien. Want wij beschikken over een zeer breed assortiment aan druktechnieken. Bij druktechnieken denkt u wellicht aan zeefdruk. Maar wist u dat de zeefdruk kan worden onderverdeeld in bijvoorbeeld vlakzeefdruk en rondzeefdruk? Zelfs textieldruk, dus een pers die met name bedoeld is om kleding mee te bedrukken, is weer een totaal andere vorm van zeefdruk. Het voordeel van zeefdruk is dat we relatief goedkoop erg snel al uw producten kunnen voorzien van een bedrijfsnaam, logo, afbeelding of wat u dan ook wenst te drukken. Klinkt u dat als muziek in de oren? Kijk dan snel op onze website en neem contact op voor het laten maken van een proefdruk. U kunt er natuurlijk ook voor kiezen om direct al het drukwerk te bestellen, zonder eerst een proefdruk aan te vragen. Wij doen daar beslist niet moeilijk over. De prijzen staan trouwens niet vermeld op de site, die geven we u op aanvraag. Want deze prijzen variëren per techniek en hebben tevens te maken met het type materiaal dat u wilt laten bedrukken en de hoeveelheid. Afijn, tot dusver hebben we het enkel gehad over de zeefdruk en de diverse druktechnieken die daar bij horen. Maar dat is zeker niet de enige techniek die we hanteren. Andere voorbeelden komen dan ook zeker in het vervolg van deze tekst aan bod.

Voor elk materiaal kennen we de juiste druktechnieken

Een klein overzicht van onze druktechnieken naast de diverse zeefdruktechnieken willen we u dan ook zeker niet onthouden.

  • Transferdruk is de wijze waarmee we transfers of stickers onder hoge druk op kunststof en textiel kunnen persen,
  • Bij sublimatie wordt een hittegevoelige coating aangebracht op mokken die u vervolgens in de magnetron kunt opwarmen,
  • Tampondruk is handig voor gekromde en geprofileerde oppervlakten en wordt toegepast als zeefdruk niet mogelijk is.
  • En ten slotte willen we de blinddruk niet onbenoemd laten. Van deze druktechnieken is dit misschien wel de minst bekende techniek. Onder zowel hoge druk als warmte wordt het ontwerp op het voorwerp geperst. Daardoor ontstaat er een luxueuze verdieping van hoge kwaliteit en een bijzondere scherpte. Erg geschikt voor de duurdere promotieartikelen en relatiegeschenken.

U leest het, we zijn van alle markten thuis. Niet voor niets kunnen wij kunststof, papier, diverse textielmaterialen, metalen, serviesgoed en glas bedrukken dankzij de vele druktechnieken die we kunnen toepassen. Met meer dan 20 jaar ervaring in het vak kunt u er wel vanuit gaan dat het helemaal goed gaat komen als u met ons in zee gaat. Kijk eens in de portfolio want daar vindt u vele voorbeelden van werk dat we in het verleden hebben gedaan. Wellicht bent u nu overtuigd van ons werk en wilt u een offerte aanvragen. Klim in dat geval in de pen en schrijf ons een duidelijke e-mail met uw wensen en ideeën. We bepalen vervolgens geschikte druktechnieken en sturen u een vrijblijvende offerte toe. Ook telefonisch kunnen we u van allerlei informatie voorzien.

Laat uw relatiegeschenken en promotieartikel bedrukken door VK Print

We passen de druktechnieken toe voor uw promotieartikelen en cadeaus die u aan uw personeel, aan bezoekers van de jaarbeurs of aan klanten in uw winkel wilt geven. Stop een leuk bedrukt product in het kerstpakket. Of laat T-shirts bedrukken voor de vrijwilligers van een evenement. Dan houden ze er een leuk en functioneel kledingstuk aan over. Naast drukwerk kunnen we nog veel meer voor u betekenen. We bieden namelijk ook diverse logistieke oplossingen aan. Denk aan het verpakken van uw producten inclusief bedrukken en verzenden. Dat kan allemaal in ons magazijn van 1.500 vierkante meter! Lees meer…