We hebben EPDM folie en ook EPDM rubber

interexpress - Epdm folieBent u op zoek naar EPDM folie? Dan bent u bij interexpress.nl aan het juiste adres. EPDM folie is een type rubber waar u uw dak mee kunt bedekken. Het is wel verstandig dat u EPDM folie gebruikt en we hopen u er in deze tekst van te overtuigen waarom dat het geval is. EPDM folie is gemaakt van een bijzondere  combinatie van drie polymeren. Polymeren zijn kunststoffen en dus gemaakt uit olie. Ze bezitten elk bijzondere eigenschappen dus u begrijpt dat u bij de aanschaf van EPDM folie drie voor de prijs van een krijgt. Een aantal van deze eigenschappen gaan we zeker nog opsommen in deze tekst, lees daarom snel verder. Waarom zou u in de eerste plaats EPDM folie willen hebben? Misschien bent u een aannemer en richt u zich op dakbedekking en herstel van daken. Misschien bouwt u schuurtjes, garages of flatgebouwen met platte daken. Misschien wilt u als particulier uw eigen schuurtje van een nieuw dak voorzien. Hoe dan ook, u hebt dan dakbedekking nodig. Immers, door de regen kan het gaan lekken en dat is niet bepaald een pretje. Het staat daarom als een paal boven water dat u een goed isolatiemateriaal nodig zult hebben. Of u nu als eenmalige klant bij ons komt bestellen of in het groot en meerdere malen, daar maken we geen onderscheid tussen. Iedereen is bij ons welkom want bij ons is elke klant de koning. Hebt u bijvoorbeeld vragen over het bestellen van EPDM folie? Dat kunnen we ons best voorstellen. Online bestellen is een relatief nieuw verschijnsel. Wellicht dat u kleding en media koopt via het internet maar het is niet zo vreemd dat u er nog niet bij had stilgestaan dat u ook EPDM folie en overige accessoires kunt bestellen via dit medium. Vergeet niet om ons te bookmarken nadat u ons hebt gevonden. Zeker voor aannemers zijn onze prijzen erg aantrekkelijk en u wilt vast en zeker in de toekomst gebruik blijven maken van onze service.

EPDM folie is een ideaal materiaal voor op het dak

Wat maakt EPDM folie zo bijzonder? We hebben u net al uitgelegd dat het uit diverse polymeren bestaat. Daardoor is EPDM folie erg rekbaar maar scheurt het niet. Als u het op maat wilt snijden kunt u een simpel stanleymesje gebruiken maar uit zichzelf zal het niet kapotgaan. Het is dus erg elastisch en dat moet ook wel want het weer in Nederland kan erg verraderlijk zijn. Het kan erg hoge temperaturen aan en ook erg lage temperaturen. Tevens is het bestand tegen allerlei soorten neerslag, zuren en basen. Zelfs oliën die in de natuur voorkomen en op uw dak belanden, zullen niet het EPDM folie aantasten. Natuurlijk is er altijd nog zoiets als langzame erosie en verwering. Daar zal zelfs de folie niet aan ontkomen. Maar EPDM folie gaat minstens 50 jaar mee. Welk isolatiemateriaal u dan ook gebruikt, er is er geen enkele dat zolang meegaat als EPDM folie. Dus tel uit uw winst want als u dit veel vaker opnieuw moet doen dan bent u echt een dief van uw eigen portemonnee. Het is aldus zeer sterk en zal elke weersinvloed weerstaan. Ook stoot het water lichtjes af. Als u er EPDM afgoten aan maakt dan wordt het water in goede banen geleid en blijft het niet liggen. Liggend water is namelijk funest voor EPDM folie op de lange termijn. Het wordt wat zurig en er ontwikkelen zich kwalijke stoffen in. Dat dient u te voorkomen. Kijkt u  daarom zo nu en dan of er geen water op blijft liggen en houdt uw goten bladervrij! Dan kan er in principe niets gebeuren en kunnen we een zeer lange levensduur garanderen. Hebt u geen flauw idee hoe u deze folie moet aanleggen? Kijkt u dan naar onze diverse instructiefilmpjes die u via onze website op YouTube kunt bekijken. Vele Nederlandse klusprogramma’s maken gebruik van EPDM folie als ze een nieuw dak aanleggen op bijvoorbeeld een tuinhuisje of een nieuwe garage. We zijn er erg trots op dat we zo positief in het nieuws zijn gekomen. Maar neem ons woord niet voor lief aan! Probeer het zelf uit.

De komende 50 jaar kunt u vooruit dankzij EPDM!

Ziet u het wel zitten om EPDM folie te gebruiken? Schroom dan niet langer maar bepaal de hoeveelheid vierkante meters die u nodig hebt. Vergeet niet om er extra artikelen bij te bestellen zoals EPDM rubber, hoekjes en afvoergoten. Ook gereedschap hebt u nodig en de lijm of de kit mogen niet ontbreken. Bestel het in een keer, dan kunt u aankomend weekend direct het dak op. Als u vandaag bestelt dan zult u behoorlijke kortingen kunnen krijgen. Op dit moment geven wij namelijk niet alleen stevige korting op onze isolatieplaten, we geven u 10 procent korting op het totale assortiment! Dat komt omdat het voorjaar is en daar worden wij vrolijk van. Een uitgelezen seizoen om uw dak te bedekken met EPDM materiaal. Kies daarom uw materiaal uit, vul uw gegevens in en maak het bedrag over via een digitale betaalservice. Dan bezorgen we het binnen enkele dagen bij u thuis, bij uw magazijn, loods of werkplaats. Hebt u verder nog vragen? Stelt u ze dan aan onze klantenservice door een e-mail te sturen of hen te bellen tijdens kantooruren. Print de handleiding uit want die kunt u gratis downloaden vanaf onze site!