We zijn de specialist in autobekleding en stoffering

Bent u op zoek naar een bedrijf dat snel en vakbekwaam uw autobekleding kan repareren of vervangen? Dan bent u bij jt-autobekleding.nl aan het juiste adres. Want het repareren van autobekleding zoals leren stoelen en banken is ons vakgebied en we hebben dan ook al veel klanten naar tevredenheid kunnen helpen. Een kleine scheur in uw leren bekleding kan al snel uitgroeien tot een flinke jaap. Ook kan het bij veel gebruik gaan rafelen zodat het aan uw kleding blijft plakken. Dat is geen gezicht, zeker niet als u erg veel geld hebt geïnvesteerd in uw auto. Om het daarom goed aan te pakken kunt u de autobekleding maar het beste in zijn geheel vervangen. Is uw autobekleding van leer of van een textielsoort en wilt u dit switchen? Dan kunt u op afspraak bij ons langskomen om er met ons te overleggen. Reken er maar op dat we het maatwerk ter plekke verrichten en u een offerte mee naar huis kunnen geven waarin u een duidelijk overzicht van de kosten kunt terugvinden. Gaat u akkoord? Dan gaan we graag voor u aan het werk. Naast de vervanging en het onderhoud van autobekleding kunnen we ook diverse andere, met name lederen stoelen, repareren en vervangen. Denk bijvoorbeeld aan de tandartsstoel of de stoel in uw snelle speedboot. Wat de reden dan ook mag zijn waarom een nieuwe stoffering noodzakelijk is, op JT Autobekleding kunt u rekenen.

Naast autobekleding is de reparatie een onderdeel van ons werk

U kunt online al aangeven wat het probleem is. Gaat het om schade aan uw autobekleding? Dan kunt u daar een paar foto’s van maken, uploaden en tijdens het invullen van het contactformulier naar ons sturen.

  • Volg ons via Facebook voor het laatste nieuws. Via Messenger kunt u uiteraard vragen aan ons stellen,
  • Daarnaast staan we telefonisch en per mail voor u klaar,
  • Liever langskomen bij ons op kantoor en in de werkplaats? Dan bent u tijdens werkdagen en op zaterdagochtend van harte welkom in Almelo. Op afspraak is het overigens ook mogelijk om dinsdagavond langs te komen. Handig voor diegene die fulltime werkt.

Wij zijn erg benieuwd naar uw ideeën en uw wensen. Hebt u bijvoorbeeld ergens inspiratie opgedaan? Of bevallen bepaalde afbeeldingen op onze sociale media dan wel website u erg goed en zou u die kleur of dat design ook in uw auto terug willen zien? Reken er maar op dat we het leer, en dan met name het kunstleer zoals skai, steevast op voorraad hebben. Uiteraard is de vervanging of reparatie van autobekleding een tijdrovend klusje. Het is immers maatwerk en dus handwerk. Maar we proberen wel om snel te kunnen beginnen aan het werk zodat u vlug weer de weg op kunt in uw snelle bolide.

Mocht u nog vragen hebben dan kunt u ons snel bereiken

Kijkt u ook eens in onze webshop. Want daar vindt u een keur aan artikelen die u direct kunt bestellen. Denk aan armleuningen, bekledingshoezen, lijmen en nog veel meer. Per merk kunt u op zoek gaan naar het product dat bij uw automodel past. Klik op het product dat u wilt kopen en vervolg uw digitale weg. U kunt direct uw adres- en contactgegevens invullen en het bedrag overmaken met behulp van een online betaalsysteem. Denk daarbij aan onder andere iDEAL, PayPal of uw creditcard. Is de betaling voltooid? Dan ontvangt u een bevestiging in uw inbox en we laten het u tevens weten als het pakketje uw kant op komt. In principe laten we uw pakket binnen een werkdag bezorgen.