Wij verkopen trouwsieraden van wit goud

juwelierdetijd - Trouwsieraden wit goudWij van juewelierdetijd.nl verkopen trouwsieraden van wit goud en dat is een unicum in Nederland. Natuurlijk zijn er meerdere juweliers te vinden maar we weten vrijwel zeker dat er maar weinig juweliers zijn die daadwerkelijk trouwsieraden van wit goud op maat kunnen maken. Naast trouwsieraden van wit goud hebben we ook sieraden van goud, zilver en platina. Zoekt u trouwringen dan wilt u vast en zeker zeer bijzondere ringen laten maken. U kunt bij ons op de website aangeven wat voor design u wenst. Kijkt u maar bij “eigen trouwring ontwerp” en laat ons weten of u trouwsieraden van wit goud, goud of van platina wilt laten maken. We graveren uiteraard de belangrijkste gegevens voor uw bruiloft geheel kosteloos aan de binnenkant van deze trouwsieraden van wit goud of welk metaal u dan ook wenst. U hebt bij ons de keuze uit duizenden ontwerpen aan trouw- en verlovingsringen dus er is voor ieder wat wils. U bent bij ons geen dief van uw eigen portemonnee. Natuurlijk kunt u het zo duur maken als u wilt maar weet in ieder geval dat er binnen ieders budget iets te vinden is. Als u echt unieke sieraden wilt dragen op uw bruiloft dan kunt u trouwsieraden van wit goud kopen. Dit metaal is natuurlijk een legering van goud met het bijzondere metaal “palladium”. Ook bestaat er een legering met goud en nikkel maar die verkopen wij niet. Er wordt een laagje rhodium overheen gespoten die netjes wordt gepolijst. Dat zorgt voor de bijzondere glans. Vervaagt de glans door jarenlange slijtage? Dan kunt u gebruik maken van uw garantiebewijs: wij polijsten en rhodineren uw trouwsieraden van wit goud weer als nieuw.

Lees hier alles over trouwsieraden van wit goud

Wist u dat we naast trouwsieraden van wit goud ook allerlei andere legeringen kunnen maken die uw sieraden zeer unieke kleuren geven? Zo verkopen we naast trouwsieraden van wit goud of van normaal goud ook:

  • Roodgoud,
  • Blauwgoud
  • En zelfs grijsgoud!

Geelgoud en trouwsieraden van wit goud komen het meeste voor ook wordt er zelden gekozen voor trouwringen van witgoud. Het gebeurt vaker dat de bruid kiest voor sieraden gemaakt van witgoud als trouwaccessoires. Denkt u daarbij aan broches, kettingen en armbanden. Misschien wil de bruid als een prinsesje behandeld worden en draagt ze daarom een kroontje of tiara! Wij verkopen al dit soort sieraden van witgoud maar ook van diverse andere elementen en legeringen. Kijkt u maar eens op de website. U kunt eenvoudig uw zoekgebied verkleinen zodat u sneller vindt wat u hebben wilt. Selecteer de categorie aan waar uw oog op is gevallen en geef en minimum- of maximumbedrag aan.

Hebt u nog vragen? Stel ze dan gerust

Wilt u graag uw eigen sieraden ontwerpen? Wilt u online bestellen? Wilt u wat meer weten over ons en ons bedrijf? Schroom dan niet langer maar klim in de pen. We zijn tevens telefonisch bereikbaar tijdens kantooruren en dus tijdens werkdagen. Het is niet onverstandig om een afspraak te maken zodat u geholpen kunt worden in onze zaak in Doetinchem. Tot slot willen we u nog enkele garanties meegeven. Zo bent u tot drie jaar verzekerd tegen diefstal en worden de trouwringen gratis gegraveerd. Tevens krijgt u van ons een levenslange garantie op materiaal en fabricage. Bij slijtage polijsten wij uw sieraden gratis op! Dat betekent dat u elk jaar langs mag komen voor een gratis reiniging. Dan bekijken we de status van uw ringen en als het nodig is polijsten we uw ringen op zodat ze weer glanzen als nooit tevoren.