Wilt u graag foliezakjes kopen?

Bent u verantwoordelijk voor de inkoop van promotiemateriaal en verpakkingsmateriaal binnen uw bedrijf? Dan moet u vast en zeker zo nu en dan foliezakjes kopen. Of u nu een vast adres hebt waar u altijd foliezakjes kopen gaat, of als u een beginnend bedrijf bent en nog op zoek bent naar een leverancier, we hopen dat u overweegt om met ons in zee te gaan. Kijkt u eens op uniekverpakkingen.nl. We zijn een ervaren bedrijf, we bestaan bijna 30 jaar, en we hebben ons gefocust op de productie van voornoemde artikelen. Wel mogen we stellen dat we in die 30 jaar erg veel ervaring hebben opgedaan en een van de meest vooruitstrevende bedrijven zijn op het gebied van verpakkingsmateriaal. Klinkt u dat als muziek in uw oren en kunt u wel een goede leverancier gebruiken? Dan hopen we dat u voor ons kiest. Kijkt u eens op onze website en probeer het online bestellen eens uit! Misschien dat u tot voor kort altijd een vertegenwoordiger liet langs komen of bestellingen maakte via ouderwetse postorderbedrijven. Dat is niet langer nodig als u samenwerkt met ons! Foliezakjes kopen was nog nooit zo eenvoudig en we hopen dat in deze tekst aan te tonen. Foliezakjes kopen kunt u direct doen want aan de linkerkant van onze website vindt u alle mogelijkheden. Daar staan ook deze handige foliezakjes tussen. Klikt u daar op. U ziet meteen diverse mogelijkheden. Zo kunt u foliezakjes kopen per 500 en per 1000 stuks. Wilt u graag foliezakjes kopen van bepaalde unieke afmetingen? Kijkt u dan eerst tussen de standaardafmetingen voordat u ons contacteert. Meestal vindt u wel de zakjes die u nodig hebt want we hebben voor ieder wat wils. Ook de dikte kan een belangrijke rol spelen bij uw keuze. We hebben ze dan ook diverse microns te koop. Tevens vindt u informatie over de prijzen en de kortingen die u op grote bestellingen kunt krijgen. Het is voordelig om daarom een grote bestelling te maken als u foliezakjes gaat kopen. Wilt u weten wat de levertijden zijn? Dan staat dat vermeld per artikelnummer. Voor de een kunnen we direct leveren, voor een ander duurt het misschien wat langer maar nooit langer dan 2 à 3 werkdagen. Gaat u daarom zo snel mogelijk foliezakjes kopen zodat u het dezelfde week kunt gebruiken om al uw artikelen in te verpakken.

Bij ons kunt u in een handomdraai foliezakjes kopen

Na het foliezakjes kopen en betalen krijgt u van ons een e-mail ter bevestiging. Dat is tevens uw pakbon. Mocht het bij grote uitzondering gebeuren dat we een verkeerd product opsturen, dan kunt u dit binnen 14 dagen vrijblijvend terugsturen. Zolang hebt u namelijk retourrecht. Maakt u daar gebruik van want dan sturen we uw vervangende producten zo spoedig mogelijk op. Of u krijgt natuurlijk uw geld terug als u dat liever hebt. Waarom zou u foliezakjes kopen? Omdat foliezakjes op grote schaal worden gebruikt in fabrieken, winkels en groothandels. U kunt hiermee voedsel en artikelen veilig verpakken. Zo zult u bij ons foliezakjes kunnen kopen die u zelfs kunt hersluiten. Dat is ideaal voor uw klanten als ze graag iets meenemen onderweg. Of als u er voedsel in stopt dat niet in een keer in de keuken wordt gebruikt. Het blijft daardoor langer vers en de klant hoeft het na aanschaf niet op een andere manier te verpakken. U kunt bij ons foliezakjes kopen maar dat is nog lang niet alles. Een winkel heeft veel promotiemateriaal in en rondom zijn pand hangen. Dat bevestigingsmateriaal kunt u bij ons bestellen. Denkt u daarbij aan allerlei soorten tape en haakjes. Verder verkopen we allerlei soorten zakjes. Dus niet alleen van doorzichtig plastic zoals onze cellofaanzakjes. We hebben namelijk ook polypropyleenzakken, kartonnen dozen en nog veel meer. Kijkt u voor een totaaloverzicht wederom op onze website en vergeet ons tevens niet te bookmarken. Dan raakt u ons niet meer kwijt en kunt u actueel nieuws op de voet volgen.

Vergeet niet eens te kijken naar ander verpakkingsmateriaal op de site

Wist u dat u online foliezakjes kunt kopen, kunt betalen via iDEAL en dan 3 procent korting krijgt? Dat geldt voor als uw bestellingen bij Uniek Verpakkingen B.V. Hebt u hier nog vragen over? Neemt u dan gelijk contact met ons op. We zijn telefonisch te bereiken tijdens kantooruren en het staat u vrij om ons te mailen. Kunt u de zakjes die u wilt hebben niet vinden? Dan kunt u ze voor een kleine meerprijs op maat laten maken. Voordat u foliezakjes gaat kopen is het daarom verstandig om uit te zoeken wat u precies nodig hebt. Misschien is het erg belangrijk dat u een zak met de juiste afmetingen, dikte en/of inhoud vindt vanwege uw producten die u er in kwijt wilt. Dan kunt u geen genoegen nemen met een zakje van onze standaardafmetingen. U kunt uw wensen daarom via een apart formulier opgeven. We kijken hier zo snel mogelijk naar en sturen vervolgens een offerte naar u op. Gaat u daarmee akkoord? Dan maken produceren we deze zakjes zo snel mogelijk voor u. Hopelijk komt u in de toekomst eens bij ons terug want we willen natuurlijk een langdurige klantrelatie met u aangaan! We leveren aan zeer bekende bedrijven en we hopen dat we uw bedrijfsnaam bij de volgende namen mogen bijschrijven:

  • Hema
  • Blokker
  • Leen Bakker
  • Action
  • En vele anderen