Wilt u ook CRM op mobiel?

Het onderhouden van uitstekende relaties met klanten en andere zakelijke contacten is van groot belang voor ieder bedrijf. Om dit optimaal te kunnen doen is CRM op mobiel een zeer handige tool om tot uw beschikking te hebben. CRM staat voor Customer Relationship Management en een systeem of programma dat dit voor u kan managen is het Act! van ons bedrijf Tendenz. Wij bieden maatwerk in CRM oplossingen en kunnen dit dus onder andere voor u bewerkstelligen via CRM op mobiel. U vraag zich misschien af wat dit u voor voordelen op kan leveren. Hier kunnen wij eenvoudig antwoord op geven omdat het zeker in de huidige tijd zo is dat steeds meer zaken via de mobiele telefoon of tablets worden geregeld. Dit is niet alleen handig omdat u dan altijd bereikbaar bent, maar ook omdat u dan al uw informatie binnen handbereik kunt hebben. Via onze CRM op mobiel diensten is het mogelijk om alles wat u nodig heeft qua informatie altijd bij u te dragen omdat het via de mobiel te bereiken is. Dit kan zowel door middel van opslag van deze informatie op uw eigen hardware, maar het kan ook in de cloud worden opgeslagen. Wij zijn er voor u om het programma compleet af te stemmen op uw wensen en zo CRM op mobiel op maat voor u te maken. Dit kan er voor zorgen dat het voor u veel gemakkelijker is om goed contact met al uw klanten en andere zakenrelaties te onderhouden. Ook is het handig om te gebruiken om het contact tussen uw werknemers te verbeteren. CRM op mobiel kan u dus zeer veel voordelen bieden en daarom is het zeker aan te raden om eens te informeren wat wij u kunnen bieden op dit gebied. Wij zorgen er altijd voor dat de CRM op mobiel zo geïmplementeerd kan worden dat het voor u veel voordelen zal bieden. Kijk daarom gerust eens rond op onze site om te kijken wat wij allemaal voor u kunnen betekenen en u zult zien dat wij u bij veel zaken rondom CRM op mobiel kunnen helpen.

Alle informatie binnen handbereik door CRM op mobiel

Wij van Tendenz bieden u met onze tool Act! een zeer compleet programma waarin u niet alleen alles terug zult kunnen vinden over de klantcontacten die er zijn geweest maar dit ook eenvoudig met uw medewerkers kunt delen. Op deze manier is het zeer eenvoudig om te voorkomen dat bepaalde medewerkers niet op de hoogte zijn van bepaalde zaken. Daarnaast is het zo dat klanten zich serieus voelen genomen als u alles duidelijk op een rijtje heeft en kunt verwijzen naar eerdere contactmomenten of vergaderingen. Alles binnen handbereik door CRM op mobiel is dus voor ieder bedrijf een absolute aanrader want dit kan u veel tijd en geld besparen op de lange termijn en u zelfs veel extra inkomsten opleveren. U kunt CRM op mobiel ook gebruiken om gerichte e-mailmarketing campagnes op te zetten en het handige is dat dit vanaf alle locaties kan omdat u niet vast zit aan één netwerk of één locatie. CRM op mobiel stelt u in de gelegenheid om altijd en overal uw bestanden in te kijken waardoor u nooit voor een verrassing komt te staan. Er zijn veel functies die in Act! zijn ingebouwd en daardoor is het de ultieme CRM op mobiel tool. Enkele functies die wij u kunnen bieden zijn onder andere volgende:

  • Contact beheer
  • Kalender- en activiteitenmanagement
  • Integratie met Office, Google, Facebook en LinkedIn
  • E-marketingservices
  • Groepsplanning
  • Team Dashboards

Dit is echter nog maar een tipje van de sluier. Voor een compleet overzicht van alle functionaliteiten die wij u kunnen bieden in ons CRM op mobiel programma kunt u uiteraard terecht op onze site. Uiteraard zijn wij er ook voor u als u hier meer informatie over wilt inwinnen. Wij geven u graag advies over de beste programma’s en de beste versie van onze tool voor uw situatie. Twijfel dus niet als u graag meer wilt weten maar neem gerust contact met ons op.

Snelle installatie en altijd een aanspreekpunt

Onze uiterst professionele team heeft al vele bedrijven geholpen bij het implementeren van het CRM op mobiel programma. Wij kunnen daarom ook u goed helpen en zijn er ook altijd voor u als u vragen heeft of andere problemen zich voordoen. Wij passen altijd alles aan zodat het geheel aan uw wensen voldoet en daardoor zijn wij één van de beste bedrijven in deze branche in heel Nederland. Wij geven ook handige trainingen waarbij wij u en uw personeel kunnen leren om te werken met de programma’s die wij aanbieden. Dit is zeker aan te raden als u nog meer winstoptimalisatie wilt bereiken. Als uitstekend beheer van uw bedrijf via CRM op mobiel wilt bewerkstelligen dan kunt u nergens beter terecht dan bij ons. Wij helpen u graag om alles geheel naar wens in te richten zodat het voor u en uw collega’s zeer handig is om met onze programma’s te werken. De diverse versies van Act! zorgen er voor dat er voor een ieder de juiste versie tussen zit. De aanschafprijs heeft u voor dat u het weet weer teruggehaald omdat er veel efficiënter en klantvriendelijker kan worden gewerkt. Bestel daarom vandaag nog een op maat gemaakt pakket via onze site of bel ons gerust voor een offerte of meer informatie.