Wilt u ook uw sloop auto verkopen? Lees dan eerst dit!

Is uw auto mogelijk niet meer bruikbaar, bijvoorbeeld doordat u een aanrijding heeft gehad en deze total loss is verklaard? Is uw auto afgekeurd voor de APK keuring, heeft deze waterschade of is er sprake van andere grote defecten? Heeft u al overlegd met uw garage en heeft deze aangegeven dat het repareren meer zal kosten dan het bedrag dat uw auto nog waard is? Dan rest u nog een andere optie: uw sloop auto verkopen! Het is namelijk heel goed mogelijk dat u nog een vergoeding kunt krijgen als u overgaat tot uw sloop auto verkopen. Is deze in heel slechte staat, dan kan uw sloop auto verkopen in ieder geval nog een manier zijn om deze gratis op te laten halen, zodat u er zelf geen tijd en moeite aan hoeft te besteden. Wilt u wel uw sloop auto verkopen, maar wilt u er zeker van zijn dat deze op een milieuvriendelijke manier verwerkt wordt? Bezoekt u dan de website https://www.sloopautoverkopen.com/. Dit is een initiatief van de Nationale Sloopauto Ophaaldienst Nederland, die al 50 jaar lang bekend staat als de specialist die u kan helpen bij uw sloop auto verkopen. Hun voorwaarden en beleid zijn bijzonder gunstig voor u als autobezitter. Als u namelijk overgaat tot uw sloop auto verkopen aan deze organisatie, komen ze deze gratis ophalen bij een door u aangegeven plek. Dit kan bij u thuis zijn, maar ook bij een garage, tankstation of parkeerplaats. Staat de auto op een betaalde parkeerplaats, dan maken ze extra haast om deze snel op te halen, zodat u onnodige kosten bespaard worden. Het mooie is dat u 7 dagen per week en 24 uur per dag contact op kan nemen als u behoefte heeft aan uw sloop auto verkopen. Binnen een kwartier wordt u al teruggebeld en kunt u de mogelijkheden bespreken. Ook online uw sloop auto verkopen behoort tot de mogelijkheden. U stuurt dan via de website de benodigde informatie over de auto en eventuele foto’s, en ontvangt binnen een mum van tijd een redelijk bod voor uw auto. Via deze weg uw sloop auto verkopen is niet alleen snel en eenvoudig, maar ook een goede manier om nog wat geld over te houden aan uw auto. Door het grote, internationale netwerk van deze organisatie kunnen zij vaak nog een goede prijs voor u regelen. U kunt uw betaling meteen contant ontvangen als uw auto wordt opgehaald.

Wat komt er allemaal kijken bij uw sloop auto verkopen?

Misschien ziet u op tegen het verkopen van uw sloop auto, omdat u denkt dat dit proces veel tijd en moeite in beslag zal nemen. Dat hoeft echter helemaal niet het geval te zijn, als u tenminste gebruik maakt van de dienstverlening van de Nationale Sloopauto Ophaaldienst. Hier profiteert u namelijk van:

  • 24/7 bereikbaarheid
  • internationaal netwerk
  • gratis ophaalservice
  • milieuvriendelijke sloop
  • recycling waar mogelijk
  • vrijwaringsbewijs
  • afmelding belasting en RDW

Eenvoudig uw sloopauto laten ophalen en verkopen

Als uw auto zich in een zeer slechte staat bevindt, denkt u misschien dat u alleen nog maar tijd en moeite te wachten staat om er vanaf te komen. Gebruikt u echter de ondersteuning van de Nationale Sloopauto Ophaaldienst, dan is dit zeker niet het geval. Slechts een online berichtje of telefoontje is nodig om het proces in gang te zetten: u kunt met een expert de mogelijkheden bespreken, een redelijk bod krijgen voor uw sloopauto, deze gratis laten ophalen en meteen contant betaald krijgen. Zelfs de afmelding bij de belastingdienst en RDW worden voor u geregeld! Surf snel naar de bovengenoemde website om er meer over te weten te komen!