Zoekt u bedrijfsadvies?

ingeniumbedrijfsadvies - BedrijfsadviesAls u op zoek bent naar een bedrijf waar u cursussen kunt volgen dan bent u bij ons aan het juiste adres. Kijkt u maar eens op ingeniumbedrijfsadvies.nl want daar vindt u een waslijst aan cursussen die u direct na het bekijken van de site kunt boeken. U wijst iemand aan binnen uw bedrijf om adviseur te worden. Na het goed doorlopen van een cursus kan diegene u en alle collega’s van bedrijfsadvies voorzien. Er zijn zelfs wettelijke voorschriften voor de industrie of commercie waarin u werkt waarbij het verplicht is dat personeel over deze certificaten beschikt. En het is wel zo prettig dat bijvoorbeeld minstens een aanwezig personeelslid EHBO kan toepassen als er een ongeluk is gebeurd. BHV verlenen is een vorm van bedrijfsadvies geven. Een duidelijker voorbeeld kunnen we u niet geven. Dit certificaat dient dan ook altijd te worden behaald door vrijwel al het leidinggevend personeel ongeacht uw bedrijf. Of u nu werkt met grote en zware machines, met gevaarlijke stoffen of in een dierenwinkel, het maakt niets uit voor de wet. Een andere cursus die men vaak wil doen is criminaliteitspreventie. Tijdens deze cursus leert u hoe u diefstal kunt aanpakken en hoe u proactief en preventief tegen dergelijke mensen kunt optreden. U wilt de boel niet laten escaleren dus we geven u diverse tips die u vervolgens aan uw collega’s kunt vertellen. Ook dit is weer een duidelijk voorbeeld van bedrijfsadvies.

Bedrijfsadvies kan zelfs een goedlopend bedrijf gebruiken

We geven u bedrijfsadvies over allerlei zaken. De twee voorbeelden die we in de eerste alinea benoemden zijn algemene cursussen die voor veel bedrijven worden aangeraden of zelfs verplicht zijn. We geven ook zeer specifieke trainingen zoals:

  • Cursus basiskennis NEN 1010
  • Cursus inspectie elektrische installaties NEN 1010 en NEN 3140
  • Cursus inspectie speelgelegenheden en speeltoestellen
  • Cursus inspectie en onderhoud noodverlichting

Dit is slechts een kleine opsomming, de volledige lijst vindt u op onze website. Bedrijfsadvies geven kan uw nieuwe baan zijn! Misschien hebt u er altijd al van gedroomd om keurmeester te worden maar heeft het lot anders beslist. Laat uw droom niet in duigen vallen maar neem contact met ons op. We kunnen u bedrijfsadvies geven in de vorm van een cursus zodat u als ZZP’er zelf kunt beginnen als keurmeester. Of sluit u aan bij een adviesbureau zodat mensen u kunnen inhuren om bedrijfsadvies te geven. U hebt een belangrijke taak omdat u het materiaal en apparatuur waarmee wordt gewerkt moet controleren. Voldoen ze niet aan de richtlijnen dan komen ze niet door de keuring heen. Er moet snel onderhoud verricht worden want het kan het bedrijf veel geld kosten als ze niet kunnen produceren.

Vraagt u ons het hemd van het lijf!

Hebt u nog vragen aan Ingenium bedrijfsadvies? Stelt u ze dan gerust aan onze klantenservice. Met meer dan 20 jaar ervaring mag u er wel vanuit gaan dat u resultaat zult boeken als u met ons in zee gaat. Niet voor niets zijn wij de marktleider in Nederland van dit soort cursussen en kunnen we een landelijke dekking geven. We hebben diverse opleidingslocaties zodat men vanuit het hele land snel naar ons toe kan komen. Hebt u bedrijfsadvies ingewonnen en hebt u een certificaat behaald? Van harte gefeliciteerd. We hopen dat u tevreden bent over de samenwerking met ons. Wellicht wilt u een review schrijven maar we begrijpen ook wel dat u daar geen tijd voor hebt. Misschien dat u dan in ieder geval een cijfer wilt geven! We hebben op dit moment een klantengemiddelde van een 8,9 en daar zijn we erg trots op.