Zoekt u een goede online boekhouder?

Ik ben nog niet zo lang geleden voor mijzelf begonnen als online ondernemer. Ik vind het fijn dat ik deze stap nu eindelijk genomen heb omdat ik nu niet meer aan een plek gebonden ben om daar te werken. Ik vind het namelijk prettig om te reizen en dat kan ik nu optimaal doen. Ik ben daarom gaan kijken hoe ik mijn bedrijf goed op de rit kon krijgen en nu ik dit goed gedaan heb, is het tijd om te kijken naar een goede online boekhouder. Ik wil er namelijk zeker van zijn dat ik mijn administratie goed bijhoud. Ik weet van mijzelf dat ik geen goede boekhouder ben en daarom wilde ik graag een goede online boekhouder vinden. Wanneer dit zou lukken, zou dat voor mij heel handig zijn want ik had gemerkt dat wanneer je echt alles online kunt doen, je daardoor helemaal vrij bent om te gaan en te staan waar je wilt. Ik ben daarom gaan kijken naar mogelijkheden om een goede online boekhouder te vinden. Ik heb toen meerdere kantoren benaderd, maar een aantal daarvan hebben niet eens de moeite genomen om mij te antwoorden. Dat was vervelend om te merken, maar gelukkig was er een die meteen een heel nette mail terugstuurde. Dit waren de mensen van finovion.nl. Deze mensen doen er alles aan om te zorgen dat je goed geholpen kunt worden. Vandaar dat deze online boekhouder ook meteen een goede indruk op mij maakte. Ik merkte namelijk meteen dat zij hun mail goed in de gaten houden en dat zij je ook snel antwoorden wanneer je hen iets mailt. Ik had hun site goed doorgenomen en ik was daar la bijzonder onder de indruk van wat deze online boekhouder allemaal te bieden heeft. Ik vond het prettig om te merken dat je hier voor weinig geld een team van professionals kon inschakelen en ik heb daarom ook meteen even contact met hen opgenomen om te horen wat zij voor mij konden doen. Ik heb toen uitgelegd dat ik een goede online boekhouder zocht en ik kreeg toen te horen dat zij mij zeer goed konden helpen. 

Deze online boekhouder doet zijn werk fantastisch

Wat ik heel fijn vind aan de samenwerking met deze online boekhouder, is dat je hen altijd even kunt mailen wanneer je nog een vraag over het een of het ander hebt. Dat zorgt er voor dat ik altijd door kan gaan met mijn administratie als ik er even in vast dreig te lopen. Ik heb onlangs een pakket formulieren digitaal naar deze online boekhouder doorgestuurd en deze hebben zij toen meteen doorgekeken en gecorrigeerd. Dat was prettig om te merken en ik ben daarom zeer tevreden over de samenwerking met deze online boekhouder. 

Wilt u ook met finovion samenwerken? 

Mocht u ook met finovion willen samenwerken,  dan kunt u altijd even:

  • Naar de site van finovion surfen 
  • Bekijken wat deze online boekhouder u te bieden heeft
  • Contact met hen leggen via de contactgegevens die u op de site kunt vinden 

Ik hoop dat u een goede samenwerking zult hebben met dit bedrijf.