Zoekt u tweedehands machines voor de procesindustrie?

Ons bedrijf is werkzaam binnen de procesindustrie en dat betekent dat wij heel vaak geavanceerde apparatuur moeten inslaan. Wij merken dat het altijd een hele zoektocht is om een bedrijf te vinden waar wij goede apparatuur kunnen vinden voor een goede prijs. Wij merken ook dat de wensen van onze klanten vaak veranderen en dat zorgt ervoor dat het voor ons niet altijd rendabel is om nieuwe apparatuur te kopen. Het is nu namelijk al meerdere keren voorgekomen dat wij een forse investering moesten doen en dat de klant vervolgens zijn eisen veranderde waardoor wij weer andere apparatuur moesten gaan kopen. Vandaar dat wij een ander beleid zijn gaan voeren. Wij werken nu namelijk vaak met tweedehands machines. Wij hebben namelijk gemerkt dat tweedehands machines nog heel goed kunnen werken en soms zelfs beter kunnen werken dan nieuwe apparaten omdat alle kinderziekten er reeds uit zijn. Ook is het voor ons heel prettig dat tweedehands machines veel voordeliger zijn. Wij hebben daarom gekeken naar waar wij goede tweedehands machines konden kopen. Wij wilden er zeker van zijn dat wij een goede deal konden sluiten en vandaar dat wij gekeken hebben welk bedrijf een goede naam had opgebouwd wanneer het ging over tweedehands machines voor mensen die werkzaam zijn in de procesindustrie. Wij hebben toen de mensen van foeth.com gevonden en deze mensen hebben ons heel goed verder kunnen helpen. De mensen van foeth.com zijn al vele jaren gespecialiseerd in procesapparatuur en wij hebben genoten van de mogelijkheden die wij hier konden vinden. Het is namelijk zo dat je het zo gek niet kunt bedenken of de mensen van foeth hebben geschikte tweedehands machines in hun aanbod. Wij hebben daarom met heel veel plezier het assortiment doorgenomen en wij hebben toen besloten dat het een goed plan zou zijn om een keer contact met deze mensen op te nemen. Wij hadden namelijk een specifieke wens en wij wilden graag even met een van de mensen van dit bedrijf overleggen over welke tweedehands machines het beste voor ons zouden zijn. Wij hebben toen een heel vriendelijke medewerker gesproken die ons heel goed heeft weten uit te leggen wat wij allemaal konden kopen om onze productie op gang te houden. 

Deze tweedehands machines zijn van hoge kwaliteit 

Voor ons was het vooral belangrijk dat wij goede apparatuur zouden kopen. Wij zochten weliswaar tweedehands machines, maar wij wilden geen rommel kopen. Gelukkig is dat bij foeth.com ook onmogelijk. Alle apparatuur wordt goed nagekeken en het wordt pas verkocht wanneer men zeker weet dat de tweedehands machines nog vele jaren gebruikt kunnen worden. Voor ons was het dan ook logisch om met deze mensen in zee te gaan. 

Wij zijn zeer tevreden 

Wij zijn blij dat wij met dit bedrijf in zee zijn gegaan omdat wij hier voor een goede prijs perfecte apparatuur konden kopen. Kortom:

  • foeth.com is het adres voor voordelige machines
  • Wij zijn heel goed geholpen bij het maken van een keus
  • Wij gaan een volgende keer zeker weer een beroep doen op dit bedrijf 

Bekijk het aanbod zelf ook een keer op foeth.com.